LET OP: ALLE PRE-ORDERS VAN DEZE WEEK DONDERDAG 16 DECEMBER T/M MAANDAG 20 DECEMBER WORDEN VERZONDEN OP: WOENSDAG 22 DECEMBER!

ABOUT

Er waren eens twee schoonzusjes die geregeld bij elkaar op bezoek kwamen om gezellig bij te kletsen. Het begon vaak met een kop thee en heerlijke zelfgemaakte koekjes van Marleen. Na een hoop gekeuvel eindigde het met koekjes...en wijn.

Tot op een dag de hele wereld op z'n kop stond.
De twee schoonzusjes konden een lange tijd niet meer met elkaar afspreken, maar hadden hun gezellige gesprekken voortgezet door te FaceTimen. Maar toch miste Richella iets.. "Marleen haar heerlijke koekjes”. Richella kwam op het idee dat Marleen de koekjes misschien wel via de post naar haar kon versturen. Zo gezegd zo gedaan. Daar kwamen ze dan de koekjes van Marleen via de post. Wat waren de koekjes heerlijk! Tijdens een FaceTime gesprek kwamen de schoonzusjes op het idee om meer mensen gelukkig te maken met Marleen haar zelf gemaakte koekjes. En nu bakt Marleen heel wat koekjes af, en delen de schoonzusjes de lekkerste koekjes en kruimels.
En zo…… is het sprookje van “Koekjes & Kruimels” ontstaan.

Liefs, Marleen & Richella